Verzenden & Retour

In onze webshop bieden wij verschillende mogelijkheden voor betalen aan te weten:

Onze bankgegevens:
BIC: RABONL2U
IBAN: NL09 RABO 0155 6668 51

Verzenden

Onze pakketten worden verzonden met DHL.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 6.95 ongeacht wat en hoeveel u koopt binnen Nederland.

Pakketje onbestelbaar

Uw pakketje wordt door DHL thuisbezorgd. Indien u niet thuis bent wordt nog twee keer een poging ondernomen, bent u opnieuw niet thuis wordt uw pakketje naar ons geretourneerd. Aan het retour zenden zijn kosten verbonden. Wanneer wij een pakket retour krijgen dan wordt door DHL € 7.95 in rekening gebracht. Dit wordt in mindering gebracht op uw te crediteren factuur. Indien u het pakketje alsnog toegezonden wilt krijgen dient u zowel de retourkosten als de nieuwe verzendkosten te voldoen. U ontvangt daarvoor van ons een factuur, zodra deze voldaan is zal uw pakket opnieuw naar u verzonden worden.

Indien u een pakketje geweigerd heeft geldt daarvoor hetzelfde. De kosten die DHL in rekening brengt voor het retourneren van de bestelling worden aan u doorberekend en in mindering gebracht op het te crediteren factuurbedrag.

Retourneren

Uiteraard kan er altijd iets misgaan. Uw pakket kan beschadigd zijn, u kunt het verkeerde besteld hebben enz

Wanneer uw bestelde artikelen beschadigd zijn neemt u dan binnen 48 uur contact op met Knuffies.com. Stuurt u een foto van wat er kapot is naar info@knuffies.com dan nemen wij contact met u op. Vermeldt u in uw e-mail uw naam, adres en bestelID.

Wanneer u erachter komt dat u iets verkeerd besteld heeft of dat het niet aan uw wensen voldoet dan kunt u uw pakket binnen 14 dagen naar ons retourneren echter zal dit dan wel op eigen kosten zijn en doet u dit altijd in overleg met ons:
Knuffies.com
Roazeloane 51
9271 VT De Westereen

Doet u er alstublieft een briefje bij met de reden van retour, uw naam, adres, besteld ID etc. De artikelen dienen ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Indien u de volledige bestelling retourneert zullen alle kosten, inclusief de verzendkosten retour gestort worden. Retourneert u echter een deel van de bestelling dan is dit niet het geval. U dient echter, indien er geen sprake is van schade, zelf de retourkosten te betalen.

Wij gaan er van uit dat wanneer u bij ons een bestelling plaatst dat u accoord gaat met bovenstaande verzendvoorwaarden.