Tuttelknuffels

Tuttelknuffels, of knuffeldoekjes, zijn heerlijk zachte doekjes die baby's en peuters/kleuters vaak gebruiken bij het duimen.

De tuttelknuffels van Knuffies.com zijn 100% handgemaakt en heerlijk zacht voor uw kleintje.

De tuttelknuffels zijn wasbaar op 40°C.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Tuttelknuffel Aapje (knuffeldoekje)
  Een heerlijk zacht tutteldoekje voor uw kleintje. Een tutteldoekje is een zacht doekje dat kleintjes vaak gebruiken bij het duimen. Dit tutteldoekje is volledig handgemaakt en heeft een met zacht materiaal gevuld apenkopje en twee zacht gevulde armpjes. Het tutteldoekje aapje is wasbaar op 40°..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Tuttelknuffel Konijntje - Roze (knuffeldoekje)
  Een heerlijk zacht tutteldoekje voor uw kleintje. Een tutteldoekje is een zacht doekje dat kleintjes vaak gebruiken bij het duimen. Dit tutteldoekje is volledig handgemaakt en heeft een met zacht materiaal gevuld konijnenkopje en twee zacht gevulde armpjes. Het tutteldoekje aapje is wasbaar op..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Tuttelknuffel Muisje (knuffeldoekje)
  Een heerlijk zacht tutteldoekje voor uw kleintje. Een tutteldoekje is een zacht doekje dat kleintjes vaak gebruiken bij het duimen. Dit tutteldoekje is volledig handgemaakt en heeft een met zacht materiaal gevuld muizenkopje en twee zacht gevulde armpjes. Het tutteldoekje muisje is wasbaar op ..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Tuttelknuffel Nijntje - Blauw (Knuffeldoekje)
  Een heerlijk zacht tutteldoekje voor uw kleintje. Een tutteldoekje is een zacht doekje dat kleintjes vaak gebruiken bij het duimen. Dit tutteldoekje is volledig handgemaakt en heeft een met zacht materiaal gevuld hoofdje als Nijntje en twee zacht gevulde armpjes. Het tutteldoekje Nijntje is wa..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95
 • Tuttelknuffel Schaapje (knuffeldoekje)
  Een heerlijk zacht tutteldoekje voor uw kleintje. Een tutteldoekje is een zacht doekje dat kleintjes vaak gebruiken bij het duimen. Dit tutteldoekje is volledig handgemaakt en heeft een met zacht materiaal gevuld schapenkopje en twee zacht gevulde armpjes. Het tutteldoekje schaapje is wasbaar ..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95