Muziekdoosjes

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Muziekdoosje Pinguin (Blauw/Grijs/Wit)
  Muziekdoosje in de vorm van een pinguin. Gemaakt van 100% katoen. De pinguin is lichtblauw, wit en grijs, perfect voor de moderne babykamer. Het muziekdoosje speelt een lief slaapmuziekje. ..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Muziekdoosje Pinguin (Roze/Grijs/Wit)
  Muziekdoosje in de vorm van een pinguin. Gemaakt van 100% katoen. De pinguin is roze, wit en grijs, perfect voor de moderne babykamer. Het muziekdoosje speelt een lief slaapmuziekje. ..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Muziekdoosje Twinkle Star - Roze
  Muziekdoosje in de vorm van een zachte knuffel Twinkle Star. De knuffel met muziekdoos heeft een koord waarmee het boven het bedje of aan de muur gehangen kan worden. De Twinkle Star is volledig door Knuffies.com handgemaakt ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Muziekdoosje Twinkle Star - Wit
  Muziekdoosje in de vorm van een zachte knuffel Twinkle Star. De knuffel met muziekdoos heeft een koord waarmee het boven het bedje of aan de muur gehangen kan worden. De Twinkle Star is volledig door Knuffies.com handgemaakt. De Twinkel Star is ongeveer 30 cm hoog en 25 cm breed. ..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Muziekdoosje Uiltje
  Handgemaakt uiltje in het zachtgrijs, zachtroze en lichtbruin. Mooie zachte kleurtjes voor de babykamer. In het uiltje zit een muziekdoosje verwerkt. Het muziekdoosje speelt het liedje 'Altijd is Kortjakje ziek' Het uiltje dient ter decoratie en om het muziekdoosje te gebruiken, niet veilig om..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
 • Muziekdoosje Uiltje (Crème/Bruin)
  Handgemaakt uiltje in het crème, zachtroze en lichtbruin. Mooie zachte kleurtjes voor de babykamer. In het uiltje zit een muziekdoosje verwerkt. Het muziekdoosje speelt het liedje 'Altijd is Kortjakje ziek' Het uiltje dient ter decoratie en om het muziekdoosje te gebruiken, niet veilig om mee ..
  Excl. BTW: €12,36 €14,95