Beren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bijtring/Rammelaar Koala Beertje
  Bijtring en rammelaar in één. Uren speelpelzier voor je kleintje met deze lieve pinquin. De bijtring is gemaakt speciaal voor kleine babymondjes die last hebben van doorkomende tandjes en lekker willen sabbelen. De koala is gemaakt van katoen. De koala is voorzien van veiligheidsoogjes die bij..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • IJsbeer Witje
  Superzachte knuffel ijsbeer Witje. Dit knuffelijsbeertje zoekt nog een lief baasje! Witje is van top tot teen ongeveer 30 cm groot, handgemaakt met superzacht kwaliteitsgaren en gevuld met lekker zachte vulling. Witje heeft prachtige blauwe veiligheidsoogjes die ook, bij normaal gebruik, veilig z..
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Knuffel Beer Bobby
  Beer Bobby zoekt een vriendje dat goed voor hem wil zorgen. Bobby is heerlijk zacht en ideaal voor kleine kindjes. Als beer Bobby vies is geworden kan hij in een sopje worden gewassen. Bobby is gemaakt van kwaliteitsgaren en bevat een veiligheidsneusje en veiligheidsoogjes. Beer Bobby is ongev..
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Speenknuffel Bruine Beer
  Nooit meer je lekkere speentje kwijt met deze lieve bruine beer die heel goed op jouw speentje past. De beer heeft een lusje bij zijn mondje waaraan je de speen kunt bevestigen. De beer kan wanneer het vies is geworden op 30° gewassen worden. Beer wordt zonder speen geleverd. ..
  Excl. BTW: €8,23 €9,95
 • Teddybeer - Crème/Zand
  Mooie, lieve aaibare teddybeer van mooi stevig garen. Volledig handgemaakt. Goed stevig opgevuld. De beer kan, wanneer deze vies is geworden op 30° gewassen worden. Wij raden echter aan de beer even op de hand te wassen in een sopje. De beer is voorzien van veiligheidsoogjes die bij normala ..
  Excl. BTW: €28,92 €34,99
 • Teddybeer - Oudroze
  Mooie, lieve aaibare teddybeer van mooi stevig garen. Volledig handgemaakt. Goed stevig opgevuld. De beer kan, wanneer deze vies is geworden op 30° gewassen worden. Wij raden echter aan de beer even op de hand te wassen in een sopje. De beer is voorzien van veiligheidsoogjes die bij normala ge..
  Excl. BTW: €28,92 €34,99