Bijtringen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bijtring/Piepknuffel Twinkle Star Roze
  Handgemaakte bijtring en piepknuffel in één bedoelt voor de allerkleinsten. Heeft uw kleintje last van de tandjes? Op deze speciaal daarvoor gemaakte veilige bijtring kunnen ze heerlijk sabbelen. In de roze handgemaakte Twinkle Star zit een piepje. De Twinkle Star is voorzien van speciale veiligh..
  Excl. BTW: €8,23 €9,95
 • Bijtring/Rammelaar Koala Beertje
  Bijtring en rammelaar in één. Uren speelpelzier voor je kleintje met deze lieve pinquin. De bijtring is gemaakt speciaal voor kleine babymondjes die last hebben van doorkomende tandjes en lekker willen sabbelen. De koala is gemaakt van katoen. De koala is voorzien van veiligheidsoogjes die bij..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Bijtring/Rammelaar Olifantje (Grijs)
  Bijtring en rammelaar in één met een olifantje. In het olifantje zit een rammelaartje. Perfect geschikt voor de kleine knuistjes en de doorkomende tandjes. Kan gewassen worden, maar vanwege de bijtring het liefst met de hand. ..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Bijtring/Rammelaar Olifantje (Oudroze)
  Bijtring en rammelaar in één met een olifantje. In het olifantje zit een rammelaartje. Perfect geschikt voor de kleine knuistjes en de doorkomende tandjes. Kan gewassen worden, maar vanwege de bijtring het liefst met de hand. ..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Bijtring/Rammelaar Pinguin Blauw/Wit
  Bijtring en rammelaar in één. Uren speelpelzier voor je kleintje met deze lieve pinquin. De bijtring is gemaakt speciaal voor kleine babymondjes die last hebben van doorkomende tandjes en lekker willen sabbelen. De bijtring is in de vorm van een visje. De pinguin is gemaakt van katoen. De ping..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Bijtring/Rammelaar Pinguin Roze/Wit
  Bijtring en rammelaar in één. Uren speelplezier voor je kleintje met deze lieve pinquin. De bijtring is gemaakt speciaal voor kleine babymondjes die last hebben van doorkomende tandjes en lekker willen sabbelen. De bijtring is in de vorm van een visje. De pinguin is gemaakt van katoen. De ping..
  Excl. BTW: €9,05 €10,95
 • Bijtring/Rammelaar Twinkle Star Turquoise
  Handgemaakte bijtring en rammelaar in één bedoelt voor de allerkleinsten. Heeft uw kleintje last van de tandjes? Op deze speciaal daarvoor gemaakte bijtring kunnen ze heerlijk sabbelen. In de turquoise handgemaakte Twinkle Star zit een rammelaar. De Twinkle Star is voorzien van speciale veilighei..
  Excl. BTW: €8,23 €9,96
 • Bijtring/Speeltje Groen/Wit
  Bijtring en speeltje in één geschikt voor de allerkleinste knuistjes. Om de kralen zitten twee speciaal daarvoor gemaakte veilige bijtringen waarvan één in de vorm van een berenkopje. De kralen zijn omhaakt met frisse groene en witte kleurtjes. De kralen zijn onderling bevestigd met zeer stevi..
  Excl. BTW: €7,40 €8,95
 • Bijtring/Speeltje Inktvis Blauw/Wit
  Bijtring en speeltje in één geschikt voor de allerkleinste knuistjes. Om de kralen zitten twee speciaal daarvoor gemaakte veilige bijtringen waarvan één in de vorm van een inktvis. De kralen zijn omhaakt met frisse blauwe en witte kleurtjes. De kralen zijn onderling bevestigd met zeer stevig w..
  Excl. BTW: €8,23 €9,96
 • Bijtring/Speeltje Nijlpaard (Grijs/Wit)
  Bijtring en speeltje in één geschikt voor de allerkleinste knuistjes. Om de kralen zitten twee speciaal daarvoor gemaakte veilige bijtringen waarvan één in de vorm van een nijlpaard. De kralen zijn omhaakt met frisse grijze en witte kleurtjes. De kralen zijn onderling bevestigd met zeer stevig..
  Excl. BTW: €8,23 €9,95
 • Knuffel - Alfred Eend
  Mooie knuffel eend met bijtringen als voeten. De eend is 100% handgemaakt met kwaliteits katoen dat goed wasbaar is indien de eend vies is geworden tijdens het knuffelen. De voetjes zijn veilige siliconen bijtringen, heerlijk om lekker op te sabbelen, bijten, wanneer de tandjes doorkomen. D..
  Excl. BTW: €14,84 €17,96
 • Rammelaar Konijntje - Mintgroen
  Rammelaar aan houten ring gemaakt van zacht kwaliteitsgaren. Het kopje is gevuld met zacht vulmateriaal en er zit een rammelaartje in. Deze rammelaar is 100% handgemaakt. Grootte: ca. 15cm (hoogte) x 10cm (breedte) ..
  Excl. BTW: €8,23 €9,95
 • Zintuigen Vis - Mint/Turquoise
  Leuke vis voor de allerkleinsten om hun zintuigen te oefenen, grijpen, rammelen, sabbelen het kan allemaal met deze handgemaakte vis. De vis is gemaakt van kwaliteitskatoen en kan, indien de vis vies is geworden, in een sopje van 40°C gewassen worden. Liefst op de handwas. De vis bevat veiligh..
  Excl. BTW: €9,88 €11,95